MC-værksted med stor fokus på kvalitet​

Søger du et MC-værksted med fokus på hurtig service og kvalitet? Så er ML Biler det helt rette sted. Vores kunder kommer hovedsageligt fra Nykøbing Mors, Thisted og Hurup, men du er altid mere end velkommen på vores motorcykelværksted, selvom du kommer langvejsfra.

Vi har fået et helt nyt MC-værksted, hvor vi kan tilbyde dig de samme services på motorcykel som på bil. Vores motorcykelmekaniker kan sørge for et grundigt og professionelt serviceeftersyn og reparation af motorcykel. Vi sørger også for at gøre din motorcykel klar til sommeren efter vintermånederne.  Det er på mange måder en rigtig god investering at få gjort køretøjet klar hos os, hvor vores dygtige og erfarne personale står klar med det rette udstyr i professionelt MC-værksted.

Alle mærker er velkomne på vores MC-værksted

Uanset hvilket mærke din motorcykel er, kan vi hjælpe dig med et serviceeftersyn, eller en reparation af køretøjet.​

Det betyder, at sikkerheden og køreegenskaberne er i top, når du kører herfra. Samtidig sørger vi også for at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som overhovedet muligt på vores MC-værksted, så du hurtigt kan komme tilbage på vejene. Vigår dog aldrig på kompromis med hverken materialer eller kvaliteten af vores arbejde.

Vi ved om nogen, hvor svært det kan være at undvære sit køretøj, og derfor overholder vi altid vores aftaler, så du ikke behøver at mangle din motorcykel i længere tid end højst nødvendigt.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med vores MC-værksted.

Ring på telefon 97 93 11 68, eller send en mail info@ml-biler.dk.​

Kontakt os

firma-ikon
​​ML ​Biler

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 11 anmeldelser fra Google