MC-værksted i Thisted i Nordjylland

Søger du et MC-værksted med fokus på hurtig service og kvalitet?

MC-værksted med stor fokus på kvalitet​

Søger du et MC-værksted i Nordjylland, med fokus på hurtig service og kvalitet? Så er ML Biler det helt rette sted. Vores kunder kommer hovedsageligt fra Thy og Mors, men du er altid mere end velkommen på vores værksted i Thisted, selvom du kommer langvejsfra.

​Vi har fået et helt nyt MC-værksted, hvor vi kan tilbyde dig de samme services på motorcykel som på bil. Vores motorcykelmekaniker kan sørge for et grundigt og professionelt serviceeftersyn og reparation af motorcykel. Vi sørger også for at gøre din motorcykel klar til sommeren efter vintermånederne. Det er på mange måder en rigtig god investering at få gjort køretøjet klar hos os. Vores dygtige og erfarne personale står klar med det rette udstyr i et professionelt MC-værksted i Nordjylland.

Vinter opbevaring af motorcykler.

Som noget nyt tilbydes vinter opbevaring af motorcykler i varmt aflåst lokale i perioden fra 15/10 til 15/4.

Med i prisen er følgende:

  • Vask af mc, hvis du ønsker det.
  • Vedligehold af batteri.
  • Benzin konservering.
  • Kontrol af motorcyklens helheds tilstand. (der tages kontakt til dig som kunde, inden evt. reparationer udføres).
  • Mc opstartes inden afhentning

Samlet pris for ovenstående er 1250 kr. og vi har plads til ca 25 motorcykler, så vent ikke for længe med at booke plads. Så sikrer du at din motorcykel kommer godt igennem vinteren.  Du kan kontakte vores MC-værksted på telefon (+45) 97 93 11 68 og aftale nærmere.

​Alle mærker er velkomne på vores MC-værksted

Uanset hvilket mærke din motorcykel er, kan vi hjælpe dig med et serviceeftersyn, eller en reparation af køretøjet.​

Det betyder, at sikkerheden og køreegenskaberne er i top, når du kører herfra. Samtidig sørger vi også for at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som overhovedet muligt på vores MC-værksted, så du hurtigt kan komme tilbage på vejene. Vi går dog aldrig på kompromis med hverken materialer eller kvaliteten af vores arbejde.

​Vi ved om nogen, hvor svært det kan være at undvære sit køretøj, og derfor overholder vi altid vores aftaler, så du ikke behøver at mangle din motorcykel i længere tid end højst nødvendigt.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med vores MC-værksted.

​Ring på telefon (+45) 97 93 11 68, eller send en mail info@ml-biler.dk.​ Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted i Thisted

Kontakt os og hør mere eller få et prisoverslag

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål angående vores ydelser, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din bil eller motorcykel.

Vil du se billeder af vores arbejde?